VI MINNES

Tollergrenda's Pockehontas Berbatov - Berbis

Min første toller som jeg kjøpte i 2011. En vakker hannhund med masse personlighet. Vi har opplevd masse sammen og vi har reist på uttalige utstillinger i både Norge, Sverige og Danmark og han ble Nordisk Champion. Vi kom oss aldri på konkurranse banen da han dessverre som unghund ble angrepet av en annen hannhund og vi fikk en del problemer for videre trening. Men verdens snilleste mot mennesker og barna her hjemme. Han ble borte fra oss Februar 2020, nesten 9 år gammel. 

Nixie - verdens fineste omplasseringshund. 

Nixie trengte et nytt hjem når hun var 5 år og en dag stod venninnen min på trappa med denne frøkna med en stor flott rød sløyfe på halsbåndet sitt. Lite visste jeg at denne hunden skulle lære meg så mye og ikke minst gi masse trygghet og glede. For en fantastisk hund. Hun gikk overens med absolutt alt og alle. Hun ble etter hvert gårdens maskot når vi flyttet hit til Rakkestad. Hun kunne gå løs rundt på tunet her og ved flere anledninger glemte jeg også å sette hun inn og når jeg kom hjem stod hun på gårdsplassen å ventet. 

Hun ble dessverre akutt syk når hun var 11.5 år gammel og fikk slippe. Hun hadde levd et godt og langt liv. En hund jeg aldri vil glemme.